Un grup de colindători de etnie rromă din comuna buzoiană Ulmeni au ajuns, duminică după-amiază, la colindat în comuna Vadu Pașii.

Aici, se pare că circul făcut făcut nu a fost tocmai pe placul localnicilor, așa că aceștia nu au fost prea darnici cu cei care „colindau”. Norocul le-a surâs, cel puțin așa au crezut, atunci când s-au întâlnit cu un grup de copii, aflați tot la colindat, pe care i-au deposedat de banii avuți asupra lor, însă nu înainte de a le aplica și o mamă de bătaie, sperând că puștii vor fugii, potrivit ramnicpress.ro .

Lucrurile au stat cum nu se putea mai prost pentru romii aflați la colindat; cei mici au mers acasă la părinți, unde le-au povestit cele întâmplate. Astfel, colindătorii au fost prinși din urmă de către localnici iar între cele două tabere s-a iscat o bătaie generalizată, care nu a mai putut fi oprită decât cu intervenția mascaților. Patru persoane cu vârste cuprinse între 15 și 43 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, informează ramnicpress.ro .

Sursă: ramnicpress.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *