Update: Al 4-lea bărbat înecat este tot din jud. Buzău.

Sâmbătă neagră a pescarilor. Patru persoane și-au pierdut viața ieri în județul Brăila, unul dintre ei fiind un buzoian de 68 de ani, iar altul de 38 de ani, din Potoceni.

Un bărbat de 42 de ani din Brăila, care se afla la pescuit în zona Blasova, a atins cu firul undiţei liniile electrice de tensiune şi a decedat prin electrocutare.

Un alt bărbat, un gălăţean în vârstă de 50 de ani, s-a electrocutat şi el atingând cu firul undiţei liniile electrice de tensiune în timp ce se află la pescuit pe un canal de irigaţii de pe raza localităţii Gropeni. 

Pe de altă parte, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat de 68 de ani, din judeţul Buzău, care venise la pescuit în Insula Mare a Brăilei, pe raza localităţii Frecăţei, a fost găsit decedat într-un canal de desecare.

Un al patrulea bărbat s-a înecat în Dunăre, pe braţul Vâlciu, scafandrii ISU Dunărea Brăila fiind solicitaţi să intervină pentru a scoate pe mal trupul persoanei înecate. Barbatul avea 38 de ani și provenea dintr-o familie sărmană din Potoceni.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *