În dimineața de 23 septembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale de la Poliţia municipiului Buzău au fost sesizați de un buzoian de 38 de ani cu privire la furtul autoturismului său, parcat în fața imobilului.
De îndată, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a stabilit în urma verificărilor că bănuit de săvârșirea faptei este un bărbat de 39 de ani, din municipiul Buzău.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de la Compartimentul Furturi din Auto a rezultat că ieri dimineață, bănuitul ar fi profitat că autoturismul păgubitului era parcat în fața locuinței, fără a fi asigurat și având cheile în contact. Deși nu este posesor de permis de conducere, bărbatul s-ar fi urcat la volanul mașinii, însă la scurt timp a lovit un alt autoturism, staționat pe aceeași stradă.

Polițiștii au stabilit că în perioada 06 august-18 septembrie, buzoianul ar fi săvârșit alte patru infracțiuni în dauna unor proprietari de autoturisme din municipiul Buzău.
Prejudiciul total este estimat de părțile vătămate la 17.000 lei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat, furt calificat în scop de folosinţă, distrugere şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *