UPDATE: Fiica celor doi soți, susține că tatăl dânsei a avut acea ieșire impardonabilă pe fondul consumului de alcool.

Update: Potrivit surselor noastre, femeia a ieșit în lenjerie intimă, tăiată și plină de sânge, iar vecinii au apelat la 112.

Astăzi, în jurul orei 20:35, au răsunat sirenele jandarmeriei și ale poliției, în cartierul buzoian Mihai Viteazul.

În primă fază, vecinii au speculat că este un nou caz de Coronavirus, iar echipajul SAJ era prezent pentru a ridica o persoană suspectă cu noul virus gripal.

La fața locului, lucrurile stăteau cu totul altfel. Un bărbat în vârsta de aproximativ 60 de ani, de meserie taximetrist, și-ar fi atacat cu bestialitate nevasta, iar aceasta ar fi apelat la poliție. Echipe ale jandarmeriei, armatei și ale poliției, s-au deplasat de îndată la fața locului pentru a interveni.

Vecinii speriați șușoteau la colțul străzii:,,A vrut să o omoare!”

La un moment dat a sosit și un echipaj SAJ, pentru ai acorda primul ajutor femeii.

Polițiștii nu au mai stat pe gânduri, l-au luat pe bărbat direct din pijamale și papuci, i-au pus cătușele și l-au condus la sediul poliției pentru clarificarea situației.

Unor vecini le părea și rău: ,,Era băiat bun, la locul lui, nu era violent și nu a făcut niciodată probleme.”

Scandalul ar fi plecat din cauza banilor, în acest moment taximetria este una dintre cele mai afectate meserii, chiar ieri, mi s-a plâns un taximetrist că nu a prins nicio cursă în aproximativ 6 ore.

Stiri Buzau

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *