Astăzi, în Piața Centrală, au apărut efective ale Biroului Criminalistic pentru a verifica dacă toți cetățenii au un motiv întemeiat pentru a ieși din casă și dacă dețineau declarație pe propria răspundere.

 Pentru a preveni îmbulzeala obișnuită din Piața Centrală, administrația piețelor a decis să monteze efective formate din angajați ai societății, polițiști, jandarmi și polițiști locali, însă alături de aceștia se aflau și polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic. Efectivele prezente la fața locului legitimează fiecare cetățean ce tranzitează zona și totodată accesul persoanelor în piață se face în grupuri mici, controlat.

„N-au intrat decât cumpărători cu mască, declarație și carte de identitate.” a anunțat Daniel August, director la SC Piețe, Târguri și Oboare.

Porțile mari de acces în Piața Centrală din Buzău au fost închise încă de ieri. Intrarea a fost restricționată, precum la magazin, atunci când angajații pieței au găsit că numărul cumpărătorilor din incintă a depășit o anumită limită.

Piața centrală a fost împânzită de polițiști, pentru a se asigura că totul se desfășoară în condiții normale.

De menționat că mâine și luni Piața Centrală va fi închisă.

La nici 50 de metri distanță, pensionarii, jandarmii și cetățenii, se relaxau la soare, iar alții stătau la umbră.

Un alt pensionar se relaxa pe băncuță în parcul B.P. Hasdeu.

,,Este ora noastră, ne mai relaxăm și noi”– ne-a transmis un pensionar.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *