OLYMPUS DIGITAL CAMERA

După o mulțime de proiecte înșirate pe hârtie și lăsate doar la stadiul de promisiuni, a venit și rândul turnurilor de apă din Crâng să fie puse, ca până acum, la cutia pe care scrie: „VOR FI FĂCUTE…”

Autoritățile locale, spuneau la începutul anului 2019, că cele două turnuri fac parte din istoria Buzăului și e păcat de ele să fie lăsate de izbeliște.

Ele trebuiau reabilitate complet, chiar până la sfârșitul anului, iar în cel de beton ar fi trebuit să funcționeze și un observator astronomic.

„Da, am vrea să-l amenajăm, pe cel vechi în primul rând, într-un muzeu al apei la Buzău. Există încă echipamente vechi,  documente, care ar putea fi expuse de-a lungul traseului până în vârf. Iar acolo sus, privitorii vor avea parte de o panoramă interesantă a parcului și a pădurii Crâng. În perioada următoare se va face o evaluarea a rezistenței clădirii și apoi se va începe transformarea în muzeu. Mă gândesc că ar fi interesant pentru grupurile de copii care oricum vin la plimbare în Crâng”, a precizat directorul Companiei de Apă, Simona Săvulescu, în 15.02.2019, pentru buzoienii.ro .

După cum vedeți în imaginile de mai sus, nu s-a început nici o lucrare, situație în care sunt aproape toate proiectele de amploare promise, iar pentru unii expresia „Buzău-oraș deschis” înseamnă cu totul altceva decât ne-am fi așteptat noi.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *