Decizia conducerii Prefecturii de a institui carantină totală în cartierul Poștă, a atras critici din partea primarului Constantin Toma, care consideră că nu e normal ca o comunitate de aproape 2500 de oameni să sufere pentru câteva familii care nu au respectat legea, persoane care au fost ridicate de la domicilii și izolate.

,,Un cartier întreg carantinat, din cauza acestor oameni care locuiesc la intrarea în cartier, lângă podul de la Drăgaică, vis-a vis de fostul liceu de Poliție? Pot să pun și eu această întrebare? De ce s-au grăbit, de ce au intrat în această panică. În alte zone, sunt 40-50 de cazuri confirmate zilnic și nu se decide carantinarea. Pe mine nu m-au întrebat nimic. (…) I-au luat de acolo. Nu sunt așa de multe familii de romi. De ce sunt vinovați cei aproape 2500 de oameni, să fie izolați acolo? Nu aș fi cerut carantina. Sunt șocat pentru că Buzăul nu merită asta”, a declarat primarul Buzăului, Constantin Toma, în emisiunea Sens Direct de la Focus Tv.

Cetățenii din cartierul Poștă, s-au trezit luni de dimineață închiși în casă în carantină, datorită deciziei Prefecturii Buzău de a institui carantina totală peste noapte.

Leonard Dimian – prefect Buzău:,,Pornind de la un buzoian care s-a deplasat în ziua de paște în alt județ de unde a contactat noul coronavirus au fost infectați nu mai puțin de 19 cetățeni din municipiul Buzău. Iată ce se întâmplă când nesocotim prevederile impuse de autorități. În loc să rămână în case să minimalizeze pe cât posibil contactul cu alte persoane, nu de dragul autorităților sau de frica amenzilor ci pentru siguranța lor și a propriilor familii”.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *