Procent zdrobitor în cartierul buzoian – Simileasca.

Constantin Toma, primarul Buzăului, a obținut un procent de peste 80% în cartierul buzoian – Simileasca. Procentul zdrobitor se datorează tinerilor ce s-au mobilizat și au votat pentru continuare proiectelor, a actualului primar.

,,Oamenii au ieșit la vot, în special tinerii, au votat cu toții pentru viitorul lor. Sunt mulțumit de ei, chiar le mulțumesc! Alături de mine a fost si fratele meu Nae Marius, care m-a ajutat foarte mult. Mi-au făcut dimineața mai frumoasă după ce am aflat rezultatul alegerilor de pe zona noastră. Implicarea mea în comunitate se pare că a dat roade!”– ne-a transmis buzoianul, Octavian Dima.

Octavian Dima, implicat în comunitatea sa

Octavian Dima, participă activ în comunitatea sa. În urmă cu câteva luni, a demarat campania ,,Uniți în cartier”, atunci când a organizat o strângere de fonduri și a reabilitat o locuință unei familii nevoiașe.

Prin această campanie umanitară, tinerii au realizat că au nevoie de unul de celălalt pentru a putea ajuta cu ceva în comunitatea lor, așa cum au făcut-o și duminică, la vot.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *