În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră, în perioada 26 – 28 martie a.c., au fost demarate verificările cu privire la 12 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

În două situaţii au fost demarate cercetările pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind vorba despre concentraţii de 0,80 mg/l şi 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cea mai mare valoare  a fost constatată în cazul unui tânăr de 19 ani din comuna Costești, acesta fiind depistat pe DN2E85 pe raza localităţii de domiciliu. În cazul tânărului, polițiștii au constatat că nu era nici posesor de permis, iar autoturismul îl luase fără acordul tatălui său, proprietar al mașinii. „Șoferul” s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere, dar și pentru furt în scop de folosință.

Poliţiştii au demarat cercetările în alte trei dosare penale după ce au depistat în trafic buzoieni care se urcaseră la volanul autovehiculelor, deşi aveau dreptul de a conduce suspendat.

Două dosare penale au fost întocmite pentru punerea în circulație a unor autoturisme neînmatriculate, protagoniștii fiind doi șoferi de 38 de ani, ambii din Cilibia.

În 3 dintre cele 7 dosare penale, polițiștii au constatat că șoferii au săvârșit un cumul de acte infracționale, fiind demarate cercetări pentru toate infracțiunile constatate.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *