De săptămâni întregi au apărut povești despre un număr mare de trupe chineze în Canada, lângă Vancouver, BC. Acum, mai multe informații indică că trupe chineze în uniformă se strâng în altă parte lângă granița SUA din Canada; de data aceasta, de-a lungul granițelor provinciei Quebec și New Brunswick (SUA). La acest moment, Statele Unite deplasează încărcături de tancuri cu blindaj greu, în acea zonă, ne informează presa de peste ocean.

Miercuri, un tren care transporta zeci de obuziere autopropulsate (artilerie) a fost văzut deplasându-se spre nord de Hermon, Maine. Afiliatul local CBS-TV  WABI Channel 5 a  raportat „Artileria a fost mutată în Presque Isle, unde va fi mutată din Maine într-o locație necunoscută”. Problema este că, odată ajuns în Insula Presque, nu mai există căi ferate FUNCȚIONARE care să meargă nicăieri altundeva. Presque Isle nu este un port; fără nave care să ducă armura nicăieri – deci nu există unde să meargă această armură.

Se pare că aceste obuziere merg bine în altă parte: mai aproape de granița canadiană lângă Quebec, deoarece, potrivit surselor de informații,  „un număr semnificativ mare de trupe militare chineze în uniformă sunt acum confirmate a fi în Quebec, lângă granița SUA”.

Harta scalabilă de mai jos arată zona în care au fost făcute fotografiile de mai sus (Traseul 2) și ruta către Insula Presque. Căile ferate circulă în apropierea drumurilor:

20201023_095442.jpg

Aceste informații vin în urma altor rapoarte, din săptămâna trecută, care arată trupe chineze în uniformă în Vancouver, BC CANADA în număr mare ( Povestea AICI ) și rapoarte suplimentare CU VIDEO a trupelor chineze și mai uniformizate pe Salt Island, Canada ( Povestea AICI ) 

Mai mult, informațiile găsite pe un computer portabil deținut de fiul fostului vicepreședinte Joe Biden, Hunter Biden, ar conține dovezi că Partidul Comunist Chinez a lucrat la un „focar biologic” pentru a închide economia SUA, astfel încât China să nu fie singura națiune suferind din punct de vedere economic de sancțiunile comerciale ale președintelui Trump împotriva Chinei.   

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *