,,Domnule primar, nu avem ce da de mâncare la copii, murim în casă!”, este strigătul de ajutor al unor părinți din cartierul Poștă, aceștia au rămas fără alimente după ce cartierul Poștă s-a închis peste noapte.

Unul dintre cei doi părinți nu mai poate ajunge la locul de muncă, după ce cartierul a intrat în carantină timp de 14 zile.

Aproape 2.000 de locuitori sunt afectați de decizia carantinării! Decizia aparține autorităților buzoiene, după confirmarea celor 19 cazuri, contacți ai pacientului cu nr. 21.

,,Aprovizionarea de alimente și bunuri de strictă necesitate va fi asigurată de către autoritățile locale.”– a anunțat Leonard Dimian, prefectul jud. Buzău.

Constatin Toma, a susținut astăzi o conferință de presă, la intrarea în cartierul Poștă

Primul lucru anunțat de primar a fost suportul total față de cei 2000 de locuitori ai Poștei. Lor li s-a pus la dispoziție un număr de telefon care va răspunde oricărei întrebări legate de nevoile din acestă perioadă:

La 0720. 955. 955, locuitorii care nu au voie să iasă din cartier în următoarele 14 zile vor primi sprijin din partea specialiștilor.

Primarul mun. Buzău, a mai dat asigurări că se va pune la punct în zilele următoare, cantina socială. Aceasta va trebui să distribuie alimente pentru persoanele carantinate.

,,Am ajuns să ”mâncăm” două măști pe zi de familie, și acelea trecute prin două mâini!”

Astăzi, în cartierul Poștă, fiecare familie a primit două măști pe care va trebuie să le păstreze cu „sfințenie”, oamenii sunt revoltați că nu au primit mâncare.

În cartierul poștă nu există bancomate și farmacii

,,De unde putem scoate bani de la bancomat? Nu exista niciun bancomat în zona cartierului Poștă.”

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *