În Buzău, spălarea carosabilului se realizează cu soluţii dezinfectante, a anunţat primarul C-tin Toma.

Avand in vedere masurile de prevenire a raspandirii infectarii cu Corona Virus va informam ca:

RER SUD SA va incepe din 17.03.2020, de la ora 12.00, actiunea de dezinfectie a strazilor din municipiul Buzau, cu solutie dezinfectanta pentru suprafete, PROCID Forte. De asemenea vor fi supuse actiunii de dezinfectie o data pe saptamana si cele 173 de statii de autobuz din municipiul Buzau. Fiecare statie va fi etichetata cu data efectuarii dezinfectiei si cu substanta folosita pentru dezinfectare.
Toate cele 50 de locuri de joaca pentru copii au fost deja dezinfectate de saptamana trecuta, in zilele de joi 11.03.2020 si vineri 12.03.2020. Fiecare loc de joaca a fost etichetat cu data actiunii de dezinfectie si cu substanta folosita.
Reamintim recomandarea autoritatilor de a ramane in casa, chiar daca aceste locuri de joaca sunt dezinfectate. Cea mai eficienta solutie de evitare a contaminarii copiilor cu CORONA VIRUS este sa ramana in casa.
Cresele pentru copii, respectiv, Cresa nr. 1, Cresa nr. 4, Cresa nr. 7, Cresa nr. 8 si Cresa nr. 9, aflate in subordinea Primariei Municipiului Buzau, au beneficiat de actiunea de dezinfectie luni 16.03.2020.
Toate sediile Primariei Municipiului Buzau, vor fi dezinfectate in fiecare zi de vineri, in perioada care urmeaza.
Actiunile de dezinfectie in municipiul Buzau in locatiile mentionate mai sus, se vor face o data pe saptamana.
Substantele folosite pentru toate actiunile de dezinfectare sunt avizate de Ministerul Sanatati.
De asemenea, avand in vedere masurile de mai sus, anuntam ca intrerupem actiunea de deratizare in municipiul Buzau. Vom reveni cu detalii, cand se va decide reluarea efectuarii deratizarii.

Cu considerație,
S.C. RER SUD S.A.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Străzile din Buzău, spălate cu soluții dezinfectate „pe bază de clor activ şi biocid””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *