Autoritățile sanitare din județul Buzău sunt în alertă de aproximativ o oră, după ce o femeie care s-a întors din Italia a sunat la 112 și  a spus că se simte rău și că  a intrat in contact cu o persoană suspectă de Coronavirus, informează realitateadebuzau.net .

În această seară,  buzoianca a coborât din autocarul care o aducea din Italia, unde fusese la muncă. Aproape de Buzău, femeia a început să se simtă rău, iar când a coborât în stația de la Kaufland Eroilor a pus mâna pe telefon si a sunat la ambulanță.

În Italia, buzoianca îngrijirise de un bătrân, împreună cu o altă femeie. Astăzi, în timp ce se afla în autocar, buzoianca a fost sunată din Italia și i s-a dat o veste cumplită: colega sa, alături de care avusese grijă de bătrân, a fost internată la spital sub suspiciunea de infectare cu temutul virus, informează realitateadebuzau.net.

De aici a fost preluată în urmă cu câteva minute de o ambulanță SMURD dotată cu o capsulă specială de izolare – pentru astfel de cazuri.

Femeia a fost dusă la Spitalul Gârlași, unde s-a pregătit special pentru ea o cameră unde să intre în carantină.

Vezi VIDEO mai jos cu momentul preluării femeii de echipajul SMURD de la noul Kaufland.

Foto:realitateadebuzau.net Video: buzoienii.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *