Spitalul Județean de Urgență Buzău a primit o donație importantă din partea Asociației CERT TRANSILVANIA , cu sprijinul General Membrane S.A, care s-a alăturat campaniei inițiate de Asociația CERT TRANSILVANIA-#SOLIDARI . Suma strânsă prin intermediul acestei campanii a fost alocată achiziționării unui ventilator ultramodern de Crius V6 – non-invaziv/invaziv staționar, a cărui cost s-a rdicat la suma de 110.789 de lei.

Dr. Adrian Zoican, şeful secţiei U.P.U.-SMURD: „Acest ventilator este vital pentru pacienţii depistaţi pozitiv cu COVID-19, pentru că ei dezvoltă insuficienţă respiratorie severă şi ajung în imposibilitatea de a respira singuri, iar aparatul îi menţine in viaţă. Ventilatoarele susţin funcţionarea normală a plămânilor şi sunt necesare pentru tratarea pacienţilor cu probleme respiratorii, care sunt de regulă o consecinţă nedorită a infectării cu virusul COVID-19. Doresc să mulţumesc Asociaţiei Cert Transilvania, General Membrane S.A pentru această donaţie de maximă necesitate pentru secţia U.P.U.-SMURD, în contextul actual”.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău aduce mulţumiri Asociaţiei Cert Transilvania și General Membrane S.A. pentru implicarea de care au dat dovadă prin donarea acestui ventilator ultramodern pentru secţia U.P.U.-SMURD, care vine în sprijinul pacienţilor.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Olteanu Mariana

Între identitate şi schimbare, prefer schimbarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *