Reconfigurare a zonei situate vizavi de biserică și parcul Sf. Îngeri. De miercuri stațiile de taxi și autobuz se vor muta.

„Ideea e de a veni în sprijinul buzoienilor care vin cu mașina la Piața Centrală și se plâng de lipsa locurilor de parcare. De aceea vom înființa peste drum de biserică o parcare cu 90 de locuri. Pentru asta vom muta atât stația de taxi, cât și pe cea de autobuz. Stația de taxi o vom duce pe Bd. Unirii în dreptul Companiei de Apă, iar pe cea de autobuz de la McDonald’s pe Ostrovului, lângă poșta veche”, a anunțat viceprimarul Ionuț Apostu.

Mutarea stației de autobuz de la McDonald’s presupune modificarea ușoară a traseului autobuzelor 7,1,3 și 4.

,,Stimați călători, dorim să vă aducem la cunoștință că începând cu data de 01.04.2020 stația Mc Donald`s din str. Trandafirilor care deservea Traseele 1, 3, 4, 7, 12, 13, si 13B va fi mutata pe str. Ostrovului în dreptul farmaciei MaxiFarma- vis a vis de Librăria Alexandria (cladirea în care a funcționat PTTR).”- se arată într-un comunicat al societății de transport în comun, Trans Bus Buzău.

Noua stație de autobuz.
Noua stație de taxi va fi amplasată pe blv. Unirii, în fața Companiei de Apă Buzău.

În sensul în care acestea nu vor mai ajunge la McDonald’s ci vor avea traseu pe la Poșta Veche (str. Ostrovului), colț Tribunal (Bd. Bălcescu) și intersecția semaforizată Bd. Bălcescu – Bd. Unirii.

Noua parcare publică va fi cu plată și se alătura celor cu bariere de pe Independenței și Lt. Godeanu – deservite îndeosebi de buzoienii veniți la Piața Centrală.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *