Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a decis în urmă cu câteva minute închiderea tuturor unităților de învățământ din România vreme de o săptămână, începând de miercuri, 11 martie, cu posibilitatea de prelungire a măsurii, au declarat surse oficiale pentru G4Media.ro.

Școlile din România vor închise începând de miercuri, 11 martie, timp de o săptămână. Măsura urmează să fie anunțată într-o conferință de presă, la finalul ședinței Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență.

„Cred că dacă există cel mai mic risc va trebui să suspendăm activitatea în învățământul preuniversitar. Va trebui să discutăm perioada (de închidere a școlilor – n.red.)”, a declarat Orban în deschiderea ședinței Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Se închid școlile! Copiii intră în vacanță începând de miercuri”
  1. Mai oameni buni dacă era chear așa de rău închideau școlile și restul atunci când aparuse arafat la știri și ne spunea sa nu ne panica etc.. Sau când luna trecuta a fost focare de gripa nu sau mai închis școlile.. Strigător la cer pentru tot ce se întâmplă, să vedem panică acum în supermarket, aaa și orele când se vor recupera…..😶😶😷

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *