Locuitorii satului ialomiţean Bărbuleşti i-au agresat verbal, luni seară, pe poliţiştii aflaţi în căutarea unui bărbat prins la volan în stare de ebrietate, care circula cu viteză şi fără să deţină carnet de conducere, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ialomiţa.

Bărbatul, care nu a oprit la semnalul poliţiştilor, s-a ascuns într-o casă din satul Bărbuleşti, unde a fost arestat ulterior de poliţişti.

Surpriza avea să vină când un grup de localnici au sărit în ajutorul suspectului şi, deşi nu au aruncat cu pietre în poliţişti în timpul intervenţiei lor, ca în alte incidente similare petrecute pe perioada Paştelui, totuşi i-au agresat verbal.

,,La data de 20 aprilie a.c., în cadrul unei acţiuni de prevenire şi combatere a evenimentelor circumscrise extinderii pandemiei de coronavirus şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Jilavele, în timpul unui filtru rutier au efectuat semnal de oprire unui autoturism ce se deplasa pe DN1D, din direcţia Urziceni către Bărbuleşti. Şoferul nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a mărit viteza de deplasare, încercând să fugă, însă a fost interceptat şi prins de poliţişti pe raza comunei Bărbuleşti.În urma verificărilor a reieşit că bărbatul în vârstă de 38 de ani, este din localitatea Bărcăneşti, şi nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în urma testării cu aparatul Drager, rezultatul a indicat o alcoolemie de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, urmând să fie reţinut. De asemenea atât bărbatul, cât şi o femeie care se afla în autoturism au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 20.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare”, reiese dintr-un comunicat al IJP Ialomiţa, citat de G4Media.ro.

Sursă: epochtimes-romania.com

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *