Mai mulți romi, ajunși în țară, au fost trimiși în carantină la domiciliu.

În urmă cu două zile, un echipaj de poliție a oprit un autocar în zona Patinoarului Ice Magic, din bariera Ploiești. În urma controlului s-a descoperit că pasagerii, în majoritate romi, veneau din Europa, din zona galbenă.

Cinci pasageri buzoieni, domiciliați în cartierul Mihai Viteazul, au fost conduși de un echipaj SMURD la domiciliu, acolo unde au fost plasați pentru carantină.

Foto: buzoienii.ro

Ieri, jandarmii prezenți în zona domciliului unei familii de romi, din cartierul Mihai Viteazul, au avut ghinionul să se trezească cu o ”ploaie” de scaune, deoarece romii îi acuzau pe jandarmii că îi sechestrează la domiciliu, potrivit surselor noastre.

Foto: arhivă

Răfuiala dintre jandarmi și romi, a avut loc pe strada Profesorilor, la ora prânzului, susțin vecinii ce au fost martori la întreaga scenă.

În ciuda eforturilor depuse de autoritățile buzoiene, romii mișună pe străzile cartierului Mihai Viteazul, fără nici-o remușcare de a respecta carantina, cea ce denotă că autoritățile sunt depășite de situație.

Cifra totală de persoane ce au ajuns în mun. Buzău, se ridică la 895 de persoane (față de 626 ieri) – cu probabilitate mare să depășească mâine baremul de o mie.

Coronavirusul! Frica de boală și apelul autorităților din vestul Europei au băgat cetățenii în case.

Cum străzile orașelor de prin Italia, Spania, Franța etc. au rămas pustii, cerșetorii români stau degeaba cu mâna întinsă. Rămași fără „mălai”, rromânașii noștri n-au ce face și se cărăbănesc spre… Românica.

Cu localnicii stând în case, nici manglitorii rromâni nu mai au spor și riscă să facă foamea.

Foto: arhivă

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
25 thoughts on “Scandal în cartierul Mihai Viteazul. Romii au aruncat cu scaune după jandarmi deoarece îi țineau în carantină?!”
  1. Pentru asemenea oameni trebuie pedeapsa cu pușcăria ( măcar 3-6 luni) , indiferent de etnie , este inadmisibil.. amenda este inutila pentru ca nici măcar nu ii sperie pe unii , merg pe principiu “se duc acolo la primărie pe lângă celelalte” ..

    1. Nu se poate sa se riste sanatatea unui oras intreg din cauza unor inconstienti ,a unor primitivi.sa se aplice legea !

      1. Mana pe pusca si apoi se linistesc decat sa infectezi un oras sau sat mai bine scapi de ca tiva din ei daca cu vorba buna nu se poate ,stati in casa daca tot ati veni in napoi in romania respectati regulile impuse , daca erati in tarile din care ati venit si va punea in carantina si comentati aia va inpusca si ce ati zis las ca in romania se poate face ce vrem si cerem sa venim in tara ca doar suntem romani , sunteti romani da respectati regulile daca tot sunteti Romani daca nu se poate cu vb buna atunci cu pusca si sunt cuminti dupa

      2. În asemenea situații ar trebui să-i bata de să-i lase lati pe strada. Iar domnul Bela sa înțeleagă ca Ordonanțele militare niciodată nu recomanda ci dispun. Am avea nevoie de un Antonescu, dar nu Crin, ce-i care știu istorie înțeleg la cine fac referire. Multa sănătate tuturor!

      1. De la granita direct la parnaie, sigur au cozi din afara care apar si in Romania. Iar ala sau aia de a aruncat scaunu direct impuscat . Chiar nu e de gluma cu astia.

    2. De ce nu au aruncat si in carabinieri sau in jardami francezi primeau o lectie pe loc dar la noi jandarmi sunt umflati cu pompa.

    3. In Suedia nu mai sunt persoane de etnie rroma „la munca” a se citi la cersit. Dupa multe dezbateri, s-a hotarat interzicerea activitatii, in unele comune.

      1. Inpuscati pe toti sau gasit romi ca au drepturi si sechestrare abuzuri dar unde au fost la furat nu aveau drepturi ? 👉👉👉

  2. Pentru asemenea oameni ar trebui direct 3-6 luni închisoare , indiferent de etnie , cu amenzile nu se face nimic pentru ca “se duc la primărie acolo lângă altele”… dar cine sa ia asemenea măsuri , de-aia își fac de cap..

    1. Nu ştiu cum de reuşesc ţiganii să nu respecte nici.o lege. Ei fac legea cu pumnii peste tot, din acest motiv nu sunt suportaţi. Nu sunt români, ei sunt popor migrator, deci puteau rămâne unde erau înainte, nu să se întoarcă în țară. Bine că forţile de ordine sunt puternice doar cu persoanele care nu au nici.o putere😠😠😠, avem nevoie de poliţie să ne găsească, nu de mămăligi înbrăcate în uniforma. Nu se poate ca țiganii să facă ce vor 😡😡😡

  3. E ce mai fura ei daca se restrictioneaza deplasarea . Aoleooo nici autobuzele nu mai circula pline . Eeee cum sa bagi mana in buzunar daca nu ai voie la un metru de babuta ???!!! Sa lungim mainile sau ne facem ca picam jos si ailalti sa fure .Nici in grupuri nu au vie . Firar Corona a dracu . Interlopii inchisi in casa si camatarii la fel . Pesti cum sa tina fetitele atata timp in casa cu ei ???!!! Aoleooo murim dea foame asa vor striga indienii peste o luna . Sa gasit antidotul la furat si alte scamatorii . De scoate si banii cum zise ala din Ploiesti si bancomate sa dispara , disparem si noi tiganii . Ce sa mai furi atunci Porneste acu G5 sistem tampit de ne vede si stie cine suntem fara sa vina langa noi am dat de dracu si nu-l vedem dar el ne vede . Cartea dracului de gazar ne pune-n cui . Cam asa vor spune ciorile si asa merita . Va f cum am scris acum 3 decenii si gata cu toate . la munca cine scapa . Seful va fi sef si desteptul pe scaunul sau si uiteasa se schimba lumea. Niciodata nu va mai fi ca anul trecut .

  4. LEGEA UNDE-I LEGE NU NE MAI TOCMIM E drept ca cu analfabetii greu o scoti la capat dar trebuie intrat in ei fratilor nu le mai suflati in ciorba

    1. Nu ştiu cum de reuşesc ţiganii să nu respecte nici.o lege. Ei fac legea cu pumnii peste tot, din acest motiv nu sunt suportaţi. Nu sunt români, ei sunt popor migrator, deci puteau rămâne unde erau înainte, nu să se întoarcă în țară. Bine că forţile de ordine sunt puternice doar cu persoanele care nu au nici.o putere😠😠😠, avem nevoie de poliţie să ne păzească, nu de mămăligi înbrăcate în uniforma. Nu se poate ca țiganii să facă ce vor 😡😡😡

    2. Nu exista autoritățile sau jandarmii nu pot face fata. Astea sunt abureli. Nu se vrea. Nu știm să respectăm legea.

  5. e destul jandarmeria cu caini agresivi. sa vedeti faze atunci. au o frica ancestrala de caini, poate de cand erau nomazi

  6. La 10 august jandarmii au fost duri cu oamenii pasnici, femei, copii, batrini! Si acum nu pot pune la rspect niste primitivi?
    RUSINE JANDARMERIEI!

  7. Romii speculeaza slabiciunile statului si ale autoritatilor si isi permit sa nu respecte nimic. Ani de zile s-a trambitat discriminarea si am ajuns a fi discriminati majoritarii. Romii, cu mici exceptii, sunt nu doar paraziti ai societatii care traiesc pe spinarea altora, sunt cei care fac cele mai multe rele, de la cele materiale ( distrugeri) , pana la cele cele mai grave, droguri, traficul de persoane, crime. De ce trebuie sa-i intretina societatea in libertate ? presupun ca nu platesc pentru carantina. Oare cati romi care au venituri ( sa zicem lautarii) platesc si contributii la stat ? Este trist ca romii nu stiu de frica nimanui ( ma refer la autoritati) si au reusit sa bage spaima in toti, lucrurile trebuie reasezate, cu cat mai repede, cu atat mai bine.

  8. Dece nu trimit trupe de jandarmi dil alte judete sa aplice legea? Acolo se cunosc intre ei si rromii isi permit comportamentul asta. Apoi cu etnia asta, nu exista negocieri. Intai bataie si dupa ii citesti drepturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *