Sport Club Municipal Gloria Buzău a anunţat, într-un comunicat emis, că echipa sa de rugby se retrage din SuperLiga CEC Bank, în urma amânării începerii returului campionatului naţional, dar şi din cauza restricţiilor bugetare survenite în urma pandemiei cu Covid – 19.

„Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze toți iubitorii sportului cu balonul oval că echipa de rugby și-a anunțat retragerea din SuperLiga CEC Bank, în urma amânării începerii returului campionatului național, dar și datorită restricțiilor bugetare survenite în urma pandemiei cu SARS-CoV-2.

Clubul dorește să promoveze valorile locale și să ajute la dezvoltarea viitorilor mici rugbiști buzoieni. În acest moment, la echipele de copii și juniori activează 4 antrenori buzoieni, care se ocupă de 60 de copii, împărțiți în 3 grupe. Se dorește, însă, ca acest număr să ajungă la 100 în viitorul apropiat.

Mulțumim tuturor suporterilor care ne-au fost aproape și care ne-au încurajat necondiționat! Vom face tot posibilul pentru a vă face mândri de noua generație de rugbiști ce se formează la Buzău”, a transmis directorul SCM GLORIA BUZĂU, Ion CAZAN.

Gloria Buzău se afla pe locul 6, penultimul în SuperLiga CEC Bank, cu un total de 10 puncte din 7 partide.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *