Au trecut și alegerile locale, s-a terminat perioada în care toți au promis marea cu sarea și au făcut lucrări de fațadă, iar acum urmează alți 4 ani plini de bătaie de joc. Oamenii au votat aceleași persoane care și-au ridicat vile pe cârca lor, au pus botul la aceeași vrăjeală ieftină, dar în zecile de luni care vor trece până la următoarea votare, vor avea timp să bolborosească despre țărișoara asta… că e vai de mama ei. După tot circul ăsta ce crezi că se va întâmpla? Vor pune votul tot pe ăia care nu le-a făcut nimic!

A fost o perioadă plină de bălăcăreală deaia ca la grădiniță. Mi-e scârbă de toată mascarada asta ieftină și de lupta multor oameni pentru ciolan. Nu s-a schimbat și nu se va schimba nimic, din moment ce se vrea ca românii să rămână în mocirlă, iar lor le place asta al dracu de tare, din câte observ. Mă bucur nespus de mult pentru cei care au pus ștampila într-un mod responsabil și care speră la ceva mai bun, votând persoane care cu adevărat merită funcția respectivă. Cât despre zonele în care bețivii, analfabeții și asistații sociali au decis, îmi pare rău, cam asta reprezintă majoritatea României, iar statisticile nu mint.

Trecem și de partea în care alegătorii s-au vândut ca vitele în târg, închidem ochii… ca și autoritățile la milioanele de nereguli petrecute în România și parcurgem cu pași repezi spre anomaliile electorale care pur și simplu mie mi-au dovedit că trăiesc într-o țară de idioți:

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *