Revoltă în cartierul buzoian Simileasca, după ce locuitorii au aflat din presa locală că în cartierul lor se află mai multe persoane infectate cu Covid -19.

Două articole din presa online, au pus pe jar mai mulți locuitori ai cartierului buzoian Simileasca, după ce aceștia au aflat că în cartierul lor se află mai multe persoane infectate cu Coronavirus, însă informațiile furnizate de trusturile de presă se pare că au fost eronate și chiar false.

Locuitorii acuză cotidianul buzoian, Opinia Buzău.

,,Am sunat la IPJ, la DSP, dar totul a fost o știre FALSĂ. Totul a pornit de la cei din presă, mai concret cei de la OPINIA BUZĂU. Toată presa este cu ochii pe noi deoarece cartierul nostru a fost cel mai ferit, iar acum vor să arunce cu gunoi în noi. Dacă este posibil, rugăm autoritățile să ia măsuri cu cei care au ceva în mod concret cu cei care au pornit această ȘTIRE FALSĂ!!”– a scris unul dintre locuitori pe facebook.

,,Au vrut să ne strice imaginea, și-au bătut joc de noi, au creat panică și revoltă în cartier.”

,,Am sunat și eu la DSP și la poliție, nu există nicio persoană infectată în cartierul nostru. Au vrut să ne strice imaginea, și-au bătut joc de noi, au creat panică și revoltă în cartier.”- ne-a declarat off-therecord.

Foarte mulți locuitori ai cartierului Simileasca, au mai spus că respectivul cartier în care conviețuiesc a ajuns să fie cel mai titrat cartier din Buzău, datorită aparițiile nepotrivite în presa locală.

Ce spune DSP Buzău ?

Informare DSP: ,,Cazurile 68 și 69 nu locuiesc in cartierul Simileasca din mun. Buzău.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *