Ramona Ioana Bruynseels a fost astăzi într-o vizită electorală în municipiul Buzău, aceasta a vizitat mai multe societăți comerciale .

Ramona Ioana Bruynseels a discutat cu managerii și personalul acestor companii.

Ramona Ioana Bruynseels este candidata Partidului Puterii Umaniste la alegerile prezidențiale din noiembrie.
Figură nouă în politică, Bruynseels mizează în campania electorală pe două teme majore: revizuirea Constituției, în sensul desființării imunității pentru președinte, parlamentari și miniștri, și declanșarea proiectului “România vorbește”, ”cea mai mare platformă de consultare democratică directă din istoria României”, potrivit psnews.ro .

“În acești 30 de ani, imunitatea a produs monștri nu doar în Parlament, Guvern sau Președinție, ci în adâncul societății românești, unde  oameni fără principii și  valori morale, puși pe căpătuială, au profitat din plin. 
Imunitatea este prima și fundamentala cauză a abuzurilor din România. Greșit folosită de către politicieni, ea s-a constituit  într-un abuz  de putere față de ceilalți cetățeni și față de lege”, a declarat Ramona Bruynseels, pentru psnews.ro .

Ce studii are candidata umaniștilor

Ramona Ioana Bruynseels este absolventă de drept, la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din Cluj Napoca (1998-2002), unde a făcut și un master (2002-2005).
În 2005, a urmat cursurile Colegiului de Apărare – Academia de Înalte Studii Militare, iar între 2007 și 2008 un curs al Universității din Montreal. A absolvit, de asemenea, un program al Universității Harvard (2014-2015).

Ce scrie în declarația de avere

Potrivit declarației de avere, Ramona Ioana Bruynseels deține, împreună cu soțul ei Dominic, un teren intravilan în Voluntari, județul Ilfov, două apartamente (în București și în Florești, județul Cluj), două case de locuit în Voluntari și două case de vacanță în Pedreguer, Alicante, Spania.

Ramona Ioana Bruynseels conduce un Land Rover și se mândrește cu bijuterii și obiecte de artă în valoare de 85.000 de euro.

În privința banilor din bănci, în declarația de avere apar nu mai puțin de 34 de conturi bancare, cu sute de mii de euro, dolari, lire sterline și zeci de milioane de ranzi sud-africani, e drept cele mai multe pe numele soțului Dominic, care a condus, în calitate de CEO, Standard Bank London, Standard Bank South Africa și Piraeus Bank.

Controverse

Ramona Ioana Bruynseels  este membră a grupului „The Flat Earth Revolution – (Pământul Plat) România”, care susţine că planeta Pământ nu este sferică, ci plată şi rigidă. Și nu e singura! Potrivit unui studiu Ivox, unul din 10 români consideră că Pământul este plat, acest lucru fiind vizibil cu ochiul liber, iar doi din 10 români cred că Soarele se învârte în jurul Pământului.

Flat Earth Society este o organizație cu sediul la Lancaster, California, care susține teoria pământului plat. Teoria contemporană a pământului plat a fost inițiată de inventatorul englez, Samuel Rowbotham (1816-1884). Pornind de la interpretarea unor pasaje biblice, Rowbotham a publicat o carte cu 430 de pagini, numită „Pământul nu este rotund” (Earth Not a Globe), în care și-a exprimat punctul de vedere, potrivit psnews.ro .

În 1947, Klaas Dijkstra, un om de știință amator, a afirmat că Pământul este plat, afirmație pe care a susținut-o până la moartea sa în 1969. Conform teoriei sale, Pământul este un disc rotund plat care are la marginea sa un zid din gheață – acestă zonă fiind considerată Polul Sud. Dijkstra a numit Polul Sud ca „zona de apatie”, lumea se termină acolo, aerul este subțire și busola nu funcționează corect. Polul Nord se află în centrul Pământului plat al lui Dijkstra, informează psnews.ro .

Șanse la alegerile prezidențiale din 2019

Potrivit unui sondaj publicat de Antena 3, Ramona Ioana Bruynseels a ajuns la 4 procente într-un interval extrem de scurt.

Sondajul, realizat de Fabrizio Ward LLC în perioada 15 august – 6 septembrie 2019, a fost efectuat pe 1041 de persoane cu drept de vot, iar interviurile au fost realizate telefonic. Marja de eroare este de plus/minus 3,04%, potrivit psnews.ro .

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *