România încă este în stare de urgență până în data de 14 mai. Autoritățile au anunțat posibilitatea ca această stare să nu se mai prelungească după această dată și să se mai relaxeze situația, dar se iau în calcul mai multe variante, in funcție de evoluția cazurilor infectate cu Covid – 19.

Dacă situația se înrăutățește și românii nu înțeleg că trebuie să respecte în continuare măsurile impuse de situația de urgență, s-ar putea ca relaxarea restricțiilor să nu mai aibă loc la 15 mai, a precizat luni seara, Raed Arafat.

„Nu putem astăzi, când suntem încă în aprilie, să spunem că în 15 mai vor fi luate cutare măsuri. Sunt unele deziderate pe care nu vrem să le transformăm în speranțe pentru oameni până nu vedem cum evoluează în următoarele două săptămâni și care depind foarte mult de continuarea respectării măsurilor…

Trebuie să așteptăm să ne apropiem cât de mult de perioada respectivă ca să spunem ce măsuri se vor lua. Dacă vedem că situația se înrăutățește s-ar putea să nu mai fie 15 mai. Măsuri pe care am vrut să le luăm, s-ar putea să nu le mai luăm. Oamenilor le-au ajuns măsurile grele, dar totuşi nu au fost măsurile grele din alte ţări”, a declarat Raed Arafat.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *