PSD a anunțat, joi, că amână Congresul în cadrul căruia ar fi urmat să își aleagă conducerea și anulează ședința Comitetului Executiv al partidului, programată vineri, după ce în România a fost confirmat primul caz de pacient confirmat cu noul coronavirus, anunță Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de PSD, conducerea a decis amânarea Congresului planificat pentru 29 februarie, după ce în România a apărut primul caz confirmat cu noul coronavirus.

„Având în vedere confirmarea primului caz de infectare cu COVID-19 pe teritoriul României, precum și faptul că o parte însemnată a delegaților la congresul PSD (președinți de Consilii Județene, primari, consilieri locali și județeni, precum și alți reprezentanți ai autorităților locale) sunt implicați în gestionarea pe plan local a măsurilor ce se impun pentru prevenirea răspândirii infectării cu COVID-19, conducerea interimară a PSD a decis amânarea Congresului planificat pentru sâmbătă, 29 februarie”, se arată în comunicatul transmis de PSD.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *