Buzăul este cel de-al 15-lea oraș în care Glovo, aplicația de servicii de livrare rapidă, s-a extins.

Glovo este un marketplace care permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice. În primă fază, locuitorii din Buzău vor avea acces la produsele restaurantului McDonald’s și se pot aproviziona de la hypermarket-ul Kaufland. În plus, cu ajutorul categoriei „Curier rapid”, clienții pot folosi aplicația pentru a trimite pachete sau plicuri în oraș, nu mai grele de 9 kg, care ajung la destinatar în mai puțin de o oră. Serviciul permite livrarea de documente sau recuperarea obiectelor uitate acasă, la birou sau la prieteni, precum ochelari, chei, genți și alte obiecte.

(!)Se pare că primarul Constantin Toma, este primul buzoian ce a luat inițiativă și s-a angajat part time la Glovo. Acesta câștigă bani frumoși din această afacere. Zilnic îi mai rămân bani de un meniu la McDonald’s .

(!)(Glumă de 1 Aprilie)

Lăsand gluma deoparte, ieri a apărut primul curier Glovo din Buzău, ce a livrat produse alimentare și fast food la domiciliu.

Pe parcursul anului, Glovo va încheia parteneriate cu restaurante locale și lanțuri naționale, magazine de cosmetice, florării și supermarketuri. Glovo impulsionează partenerii din HoReCa să își păstreze business-urile active, implicându-se în susținerea lor.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *