Primele rezultate Exit Poll, conform stiripesurse.ro par să ofere finala care avea cele mai mari șanse conform sondajelor și caselor de pariuri. Astfel, stiripesurse, unul din cele mai importate siteuri de profil politic din Romania citeaza surse oficiale care spun că actualul șef de stat, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă sunt favoriții alegătorilor care și-au exprimat opțiunile până la ora 10.00. Cel puțin așa se arată în primele date de tip exit-poll.

Primele rezultate Exit Poll, conform stiripesurse.ro

Astfel, cei 1.256.029 de alegători care şi-au exprimat opţiunile în ţară până la ora 10.00 au votat până acum în proporție de 40 la sută cu președintele României, Klaus Iohannis. Pe locul 2 se află Viorica Dăncilă, fostul premier fiind preferată de 27 la sută din alegători. Pe locul 3 și, în mod evident, marele perdant al alegerilor este Dan Barna. Liderul alianței USR/ Plus a reușit să strângă, conform celor de la știripesurse, numai 12 la sută.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *