Fiindcă mai sunt câteva zile până la alegerile locale, primarul comunei Merei, a scos toate armele pe care le are în dotare și a plecat să mintă oamenii, așa cum a făcut-o până acum. Din nefericire, adevărul iese mereu la iveală și în încercarea sa disperată de recucerire a electoratului, Ștefan Chircă trage doar gloanțe oarbe deoarece după 2 mandate promisiunile sunt cam aceleași, iar lumea s-a cam prins ce poamă este „psd-istul lor”.

Campania minciunii

Pe toată raza comunei Merei, s-au format echipe de oameni îmbrăcați în tricouri albe cu trandafiri roșii și măscuțe asortate și au plecat să împartă pliante, chiar pe străzile neasfaltate, după cum se vede în imagini. Nimic neobișnuit până acum, toți candidații fac același lucru, fiecare cu oamenii lui, dar câți vând aceleași gogoși de atâția ani?

Mai jos o să vă atașez un răspuns, trimis de Compania De Apă Buzău, către Primăria Merei. Această copie este împrăștiată pe teren, de echipa lui Chircă, pentru a susține aberațiile spuse de dânsul, în legătură cu reabilitarea rețelei de apă și realizarea rețelelor de canalizare.

După cum puteți vedea și dumneavoastră, se vorbește de „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Buzău, în perioada 2014 -2020” în UAT Merei, în valoare de 23,5 mil euro. Acest document a fost reînregistrat la PRIMĂRIA COMUNEI MEREI cu nr. 9523 din data de 11.09.2020, pentru a părea mai nou și s-a trecut la manipulare. Ținând cont că încă din primul an al primului mandat de primar al lui Chircă (2012), se vorbește de aceleași chestii pe care le promite și astăzi, stau și mă întreb dacă mai crede cineva ce tot încearcă el să transmită.

2 mandate de primar, 8 ani de minciuni!

În urmă cu aproximativ o lună, s-a mai postat un document asemănător, pe pagina de Facebook a Primăriei, în speranța că lumea va mai crede toate bazaconiile, dar noi i-am prins cu „vrăjeala”.

După ce am făcut sesizare la Garda de Mediu, am publicat neregulile grave descoperite de Curtea de Conturi la Merei (nereguli care îl pot băga pe Ștefan Chircă la închisoare), am detaliat cum s-au investit miliarde de lei vechi în „modernizarea Școlii de la Lipia” și am prezentat starea jalnică în care se află stațiunea balneoclimaterică Sărata Monteoru, sperăm că pentru următorii ani, locuitorii acestei superbe zone, vor alege un om competent, care va putea în primul rând sa vorbească și să facă tot ce este posibil pentru a ridica nivelul de trai al mereienilor, la standardele anului 2020.

Mai jos este o înregistrare, trimisă de un locuitor al comunei Merei, surprinsă în timp ce echipa PSD Merei ieșise pe teren. Veți auzi ce părere sinceră are domnul ȘTEFAN CHIRCĂ despre ceilalți candidați la fotoliul de primar:

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *