Filiala județeană – Buzău a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, constată că se folosesc toate „armele”, pentru a pune piedici înscrierii candidaților partidului la alegerile locale. Au existat mai multe episoade în care „brațul înarmat” al Birourilor Electorale au încercat să încurce partidul și vă vom prezenta un exemplu, considerat cel mai important:

  • La Biroul Electoral de Circumscripție nr.55 Pănătau, s-a REFUZAT primirea dosarelor candidaților, de către un Birou Electoral condus de către primarul și viceprimarul localității, toată lumea fiind înconjurată de sticle de șampanie și alte bunătăți, refuzându-se analiza dosarelor, pe lângă faptul că s-au folosit cuvinte denigratoare la adresa Partidului și a reprezentanților.

„Pentru toate aceste situații există martori, sperând să fie păstrate și înregistrările de pe camerele de supraveghere, deși ne așteptăm să existe defecțiuni. Așteptăm raspunsul BEJ față de contestația noastră, urmând să decidem dacă ne vom adresa și pe cale penală împotriva celor vinovați, fiind motive seriose pentru suspendarea procesului electoral”, a declarat Președintele Filialei Județene – Buzău a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, Av. Tudorancea Mihail Adrian.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *