Cumpărături în timpul serviciului sau atribuțiuni de serviciu?

Luni, în jurul prânzului, o patrulă de ordine publică, formată din doi polițiști locali a tranzitat următoarele zone ale municipiului Buzău: sediul Poliției Locale, Platoul Dacia, magazinul Deniroom. Culmea că destinația finală era un magazin de bricolaje.

Mă aflam în zona Platoului Dacia și mă îndreptam spre strada Oltețului, în fața mea se afla și un echipaj format din doi polițiști locali, mergeam ce mergeam și deodată cei doi polițiști au dispărut ca prin minune. Când ce să vezi ? Cei doi polițiști erau la magazinul de bricolaje Denirom, de pe strada Piața Teatrului. Unul dintre polițiști, domnul cu ochelari de soare, a întrebat la un moment dat cât costă o anumită lustră. De menționat că celălt polițist local îi ținea doar de companie.

Fază tragic-comică

S-ar putea ca unul dintre cei doi polițiști să fi putut avea dispozitivele montate pe uniformă care înregistrează audio-video discuţiile cu cetăţenii, de data asta ar fi înregistrat discuția cu vânzătoarea magazinului de bricolaje.

Polițiștii locali, plătiți din bani publici, din banii tăi, se pare că merg în timpul programului de lucru la cumpărături.

Opinie: Cu siguranță cei doi polițiști locali nu erau în timpul liber și nici în control.

Vom reveni cu părerea succintă a conducerii Poliției Locale.

Drept la replică/ informații: stiripesursebz@gmail.com

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *