Primăria Municipiului Buzău a inițiat în urmă cu câteva săptămâni, proictul ”Coșul Verde de Buzău”. Primarul dorește crearea unei platforme online de unde buzoienii își pot procura produse naturale românești de la gospodăriile țărănești și microfermele buzoiene.

Ideea revoluționară îi aparține edilului buzoian, Constatin Toma.

,,Încercăm să creăm un lanț cât mai scurt între gospodăria țărănească și microferma buzoiană, până la consumatorul final.”- a anunțat edilul.

Începând de mâine, platforma online cosulverde.de-buzau.ro va fi deschisă și va afișa produsele care vor putea fi văzute sau cumpărate de buzoieni.

,,A trebuit să vină acest Coronavirus pentru a ne da seama cât de vulnerabili suntem, în a ne aproviziona cu produse alimentare sigure.” a mai anunțat edilul pentru Campus TV.

De altfel, buzoienii pot vizualiza zilnic fotografii și anunțuri ale micilor producătorilor locali din piețele agroalimentare din județul Buzău, pe pagina de facebook – Piata Online – Susținem producătorii locali din Buzău.

Piata Online – Susținem producătorii locali din Buzău

Din cauza situației datorată pandemiei Covid 19, Piata Online – Susținem producătorii locali din Buzău vine în întâmpinarea publicului buzoian și susținerea producătorilor locali.

Susținem producătorii locali! 
🍎🍐🍆🌽🥬🥒🍅🌶 🔄 Pagina își dorește să vină în ajutorul producătorilor locali de alimente și să ușureze vânzarea produselor acestora către cei interesați, având în vedere restricțiile existente în situația actuală și dificultățile pe care le întâmpină atât producătorii, cât și oamenii care vor să cumpere produse proaspete și locale. 🆙 Distribuiți pagina și invitati cât mai mulți cunoscuți, apropiați, rude, prieteni. Este foarte important să stăm în casă și să găsim producători care ne pot aproviziona. ✅ Prin acestă pagină putem să descoperim producătorii locali din județul Buzău, care sunt alături de consumator oricând, iar produsele sunt proaspete și de calitate. Astfel putem ajuta și la dezvoltarea economiei locale.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *