Primarul Constantin Toma a inaugurat, miercuri, patru sisteme electronice de informare a cetățenilor, care au fost montate în patru zone diferite ale municipiului Buzău.

Panourile sunt de forma ecranelor tactile, de mari dimensiuni și funcționează cu un sistem de operare de tip Android. Ele pun la dispoziția cetățenilor toate informațiile utile de care au nevoie, legate de lucrările care se execută în oraș, programele mijloacelor de transport, atât în oraș. cât și la nivel județ, informează gazetabuzoiana.ro .

Citește mai mult aici ––> gazetabuzoiana.ro .

„Suntem singurii de țară care avem un asemenea info-point. Deocamdată am pus patru. În fața primăriei, la gară, în fața Crîngului și în stația de autobuz de la Bazar. La anul vom pune 31 – în stațiile importante de autobuz din oraș. Are utilizări multiple. De exemplu, buzoienii pot vedea când au autobuz spre Bisoca sau alta localitate din județ, când au tren spre Ploiești sau care e traseul autobuzelor Trans-Bus. Pe ecran vom afișa și informații importante din oraș, știri locale, spectacole, avarii, intervenții, etc.” – potrivit buzoienii.ro.

Panoul are sonor iar pe el pot fi prezentate live diverse spectacole, meciuri, anunțuri, dar și reclame (astfel încât costul investiției se poate amortiza).

„L-am văzut în Israel, la Tel-Aviv, la o conferință despre orașele moderne din lume. Costă cinci mii de euro, e produs în China, dacă-l luam din Germania era probabil de două-trei ori mai scump. Azi l-am pus în funcțiune, e foarte deștept, așteptăm propuneri și de la buzoieni pentru a-l folosi”, a adăugat primarul.

Ecranul e tactil, asemenea telefonului mobil. Un băiețel de câțiva anișori a remarcat imediat și a început să deruleze cu mânuța informațiile deja încărcate de „agenția de știri a primăriei”, informează buzoienii.ro .

Un panou de infromare a costat 32.900 de lei, iar toate patru valorează 27.572  de euro .

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *