Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat într-un interviu video că parlamentarii PSD vor dona jumătate din indemnizație pentru a sprijni achiziția de echipamente medicale. Ciolacu susține că liderii din teritoriu i-au transmis că lipsesc echipamentele de protecție și testele pentru coronavirus.

„Toți parlamentarii PSD au decis că vor dona 50% din indemnizațiile lor pentru a sprijini achiziția urgentă de echipamente medicale”, a declarat Ciolacu.

În discuția cu liderii din teritoriu, o bună parte dintre ei și președinții de consilii județene sau aleși locali, s-au plâns că nu ar fi fost trimise suficiente resurse de la centru.

„Singurul ajutor pe care guvernul l-a dat în majoritatea județelor s-a rezumat la 50 de costume de protecție și în jur de 100-200 de măști, necesarul pentru o zi. Majoritatea spitalelor nu au teste pentru coronavirus. Sunt județe care ne-au spus că sunt mulți oameni care au iești din carantină și nu au fost testați. Fac un apel către guvern și președinte să trimită urgent teste pentru spitale. Spitalele au bani, dar trebuie să aibă de unde să cumpere”, a declarat Marcel Ciolacu.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *