Update: Șoferița de 32 de ani a fost reținută pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor sub forma ultrajului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

UPDATE: Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Unirii din municipiu, pe sensul de mers Buzău spre Ploiești, o șoferiță de 32 de ani din Berca, ar fi intenționat schimbarea direcției de deplasare, împrejurare în care a acroșat un motociclist de 29 de ani, din Buzău, care se deplasa în același sens. În urma impactului motocicleta a ricoșat într-un alt autoturism și a luat foc.

Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului în vârstă de 29 de ani, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.

Articol inițial: O motocicletă MAI, a izbucnit în flăcri, după ce a fost acroșată intenționat de un șofer (probabil fără permis) la volanul unui autoturism FIAT.

Potrivit martorilor, polițistul i-a făcut semnal să tragă pe dreapta conducătorului auto, însă acesta nu a oprit, și a decis să îl acroșeze pe polițist pentru a scăpa.

La acest moment, polițiștii încearcă să îi dea de urmă soferului buclucaș.

Polițistul se află în ambulanța SMURD.

Un alt autoturism, taximetru, a fost lovit în timpul coleziunii.

Felicitări martorilor ce au intervenit cu stingătoare pentru stingerea incendiului.

Video mai jos:

Revenim cu detalii în scurt timp!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *