OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De foarte multe ori am trecut prin Bozioru și am vizitat trovanții sau așezarile rupestre, dar mereu am omis să intru câteva minute în Muzeul Formelor, chiar dacă era în drumul meu. Nu prea îmi place să vizitez clădiri, ci prefer natura, așa cum a lăsat-o Dumnezeu, fascinantă și plină de viață. De aici te încarci cel mai mult cu energie pozitivă, iar zona amintită mai sus, chiar este recunoscută la nivel internațional prin portaluri energetice, apă vie și alte chestii de genul.

Voi ați vorbit cu pietrele?

Muzeul Formelor, a fost inaugurat în vara anului 2018, în cadrul Centrului de Informare şi Promovare Turistică din Bozioru și are ca scop principal protejarea și promovarea trovanților de la Ulmet și din toată zona.

Prin vizitarea muzeului, turiştii sunt invitaţi să parcurgă o călătorie în timp de mai bine de 10 milioane de ani.  Ajung într-o deltă preistorică, iar de acolo, călăuziţi de trovanţi, se întorc în timpurile noastre. În această călătorie, sunt martorii retragerii mării, a ridicării munţilor şi află povestea formării trovanţilor chiar de la ei. Aici este folosită Realitatea Augmentată și cu ajutorul tabletelor dedicate, sau prin instalarea unui program, în propriul vostru dispozitiv smart, puteți comunica cu pietrele.

În caz că pe porțile muzeului este pus lacătul, puteți suna la numărul de telefon afișat pe ușă. Cu siguranță va raspunde cineva și în cel mai scurt timp va veni să vă ghideze într-o călătorie fascinantă, cu milioane de ani în urmă!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *