Sfârșit cumplit, seara trecută, pentru doi polițiști din Brăila, la granița cu jud. Buzău, la aproximativ 6 km de Balta Albă. Mihai și Ana-Maria au murit arși de vii, după ce autospeciala cu care se aflau în misiune de patrulare s-a izbit de un copac și a luat foc.

Sunt 17 secunde groaznice de filmare. Cu autospeciala de poliție în flăcări. Înăuntru se aflau Ana Maria de doar 21 de ani și MIhai de 45 de ani.

După accident, maşina în care se aflau cei doi poliţişti a luat foc, iar corpurile celor doi poliţişti au fost găsite carbonizate, nu s-a mai putut face nimic pentru ei. Colegii lor au demarat cercetările la faţa locului, pentru a stabili cum a avut loc accidentul.

„Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noștri si tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, informează poliţiştii.

Cei doi poliţişti care au murit în accidentul de la Şuteşti, Brăila, sunt agent şef Mihai Bara, în vârstă de 45 de ani, care se afla la volanul autospecialei de Poliţie şi agent Ana Maria Manea, de 21 de ani.

Localitatea Șuțești se află la marginea județului Buzău, la 6 km de comuna buzoiană Balta Albă.

Autospeciala a ars ca o torță până la sosirea pompierilor și echipajelor de poliție, astfel că salvatorii și-au dat seama cu greu, după minute bune de intervenție, că este vorba despre un autoturism al Poliției.

Sursă: debraila.ro -> http://debraila.ro/ultima-misiune-spre-cer-mihai-si-ana-maria-au-murit-in-chinuri-groaznice-intr-un-accident-care-ridica-semne-de-intrebare-video/

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *