Îl cunosc pe acest OM mic de statură, dar cu un suflet bun, de câţiva ani de zile. Toată ziua aleargă după sponsori, pentru campaniile pe care le desfăşoară, ca sa aducă finanţare şi să ajute oamenii fără sprijin. Într-una din zile m-am uitat în frigiderul lui, “bătea vântul” la propriu. Mă şi gândeam, cum a rezistat toata ziua făra să mănânce nimic.

Astăzi îl găsesc implicat într-o sumedenie de proiecte sociale, majoritatea fiind actuale şi destul de grave. Nu pot sa alerg după el, dar îi pot spune povestea printre picături, ca si voi să vă daţi seama de faptul ca, in jurul vostru exista mereu oameni cu frică de Dumnezeu şi pentru care, menirea lor pe acest pământ este “SĂ AJUTE”.

Am aflat acum câteva zile că, datorită bunătăţii lui şi a faptului că nu intră seara în casă fără ca, în ziua aia să fi făcut măcar un OM fericit, a primit o DIPLOMĂ de EXCELENŢĂ. Cei care i-au inmânat diploma au fost de la Asociația de Arbitraj instituționalizat prin reprentantul său legal, doamna Rodica Vlaicu, in calitate de Președinte.

Diploma i-a fost oferită pentru implicarea în susținerea si promovarea arbitrajului instituționalizat si sprijinul persoanelor defavorizate din medii rurale. ( Pentru cei interesaţi, Doamna Vlaicu Rodica are numărul de telefon 0733.046.033)

Contactat telefonic, Domnul Mihai Căldăraru, ne-a declarat: “Astăzi echipa Direcției Generale de Asistență Socială, Persoane cu Dizabilități, Protecția Copiilor și Adopții, AEDOPS ROMÂNIA, cu sprijinul Fundatiei Tuna, Fundația Lumina, Asociația Pentru Dialog si Valori Universale
și Asociația Prețuiește Viața, am reușit să ajutăm 30 de bătrâni şi persoane defavorizate din București
“, mai pe scurt, oamenii aceştia NU STAU DELOC, ei AJUTĂ!

Mihai nu cere bani! Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiași constă în alimente, haine, dulciuri și alte produse de strictă necesitate, precum cele igienico-sanitare. Munca de ajutorare a celor nevoiași are și o răsplată pe măsură, spune Mihai! “Este vorba despre zâmbetul de pe fața lor!”

Mihai nu cere bani! Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiași constă în alimente, haine, dulciuri și alte produse de strictă necesitate, precum şi cele igienico-sanitare.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *