⭐️ Visul tău este să devii soldat/gradat profesionist?

🔵 Acum te poți înscrie până la data de 29 aprilie, în vederea participării la procesul de recrutare.
🔷 Candidații înscriși vor fi planificați pentru susținerea probelor de selecție aptitudinală generală, până la 26 iunie, iar pentru examinarea medicală, până la data de 3 iulie.
🔷 Repartizarea pe unități militare, arme/servicii și specialități militare va avea loc în perioada 2-3 septembrie.
🔷 Primul modul de pregătire va începe în data de 28 septembrie.

🔴Tot ce trebuie să faci este să te prezinți la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparții cu domiciliul, doar cu actul de identitate.
Poți obține mai multe informații și consiliere de specialitate stând de vorbă cu personalul recrutor.

🔵 Criterii de recrutare:
– vârsta între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire, şi cel mult 50 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire;
– absolvent cel puţin al învăţământului general obligatoriu, în condiţiile prevăzute d eLegeaeducaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare (10 clase);
– permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C, eliberat de către autorităţile române – doar pentru arma „auto” şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma „geniu”.

‼️Facem precizarea că încă nu se cunoaște cu exactitate numărul de locuri și nici în ce județe/localități vor fi disponibile funcțiile de SGP scoase la concurs.
Până în momentul finalizării dosarului de candidat și a completării fișei de înscriere vor fi publicate toate informațiile necesare formulării opțiunilor.

🔴 Birourile informare-recrutare din cadrul centrelor militare care funcționează în fiecare județ și sector al Bucureștiului îi așteaptă pe cei care doresc să se înscrie la admiterea în învățământul universitar sau postliceal militar, precum și pentru posturile de soldat/gradat profesionist, de luni până vineri, între orele 08:30 – 16:30 (marți 10:30-18:30).
‼️Adresele și numerele de telefon sunt disponibile aici: https://bit.ly/2RyjVss

Foto: MApN, Gabriel Chiriloiu
#ArmataRomâniei #carieramilitară #recrutare #SGP

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *