O parte din conducerea PSD Buzău a susținut, astăzi, o conferință de presă la sediul de campanie al partidului, de pe Bulevardul Unirii. Conferința a avut ca temă prezentarea modului de organizare a campaniei electorale pentru alegerea Președintelui României, informează reporterbuzoian.ro .

Potrivit sursei citate, conferința a fost deschisă de către senatorul Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD Buzău. La întâlnire au mai luat parte președintele organizației municipale a PSD, primarul Constantin Toma, secretarul general al PSD Buzău, Romeo Lungu, deputatul Sebastian Radu, viceprimarul Ionuț Apostu și vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Petre.

„Eu sunt convins că și dacă nu va face prea multă gălăgie în campania electorală, domnul Toma va ieși primar din primul tur cu 50-60%. Are suficiente realizări cu care poate ieși în fața buzoienilor” – a spus Lucian Romașcanu.

Un ziarist a adus în discuție faptul că la europarlamentare USR a depășit PSD.

„A fost altceva atunci. Un vot dat pe fondul urii împotriva lui Dragnea. Acel trend a trecut, PSD e acum în creștere. Iar la locale se votează în primul rând oamenii”, au explicat pesediștii prezenți, potrivit buzoienii.ro.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *