DCIM100MEDIADJI_0207.JPG

Altădată un vis, acum, realitate! Una dintre cele mai mari şi dezvoltate localităţi de pe Valea Slănicului, comuna Beceni, va fi racordată la reţeaua de gaze naturale. Primul pas a fost deja făcut, şi anume întocmirea studiului de fezabilitate.

Aproximativ 4.400 de locuitori, din comuna Beceni, vor beneficia de sistemul centralizat de gaze naturale. Înființarea rețelei de distribuție a gazelor naturale este unul dintre cele mai îndrăzneţe proiecte ale administrației publice locale, care, odată finalizat, va oferi zonei un potențial imens de dezvoltare.

,,Locuitorii comunei Beceni VOR AVEA GAZE: vorbim despre o realitate pe care o vom simți cu toții în curând!”

,,Locuitorii comunei Beceni VOR AVEA GAZE: vorbim despre o realitate pe care o vom simți cu toții în curând! Este o mare provocare, dar împreună cu Primăria Mărăcineni, Primăria Săpoca, Primăria Cernătești și cu reprezentanții TRANS GAZ muncim serios la proiectul de înființare a rețelei de gaze naturale. Vă prezint planul de distribuție a rețelei de gaze naturale în satele Izvoru-Dulce, Izvoru-Dulce Sat, Lunca Morii, Valea Părului, Cărpiniștea, Beceni, Mărgăriți, Gura Dimienii, Dogari și Florești.
În următoarea perioadă se va trece la proiectarea și execuția lucrărilor – lucrările începând din comuna Mărăcineni! Numai bine!”- ne-a transmis primarul comunei Beceni – Laurențiu Constantin.

Laurențiu Constantin, primarul Comunei Beceni, a propus la data de 20.02.2020, consiliului Local Beceni, alocarea sumelor necesare din bugetul local pentru demararea proiectului de racordare a comunei Beceni la sistemul de distribuție gazelor naturale.

Foto – 28.02.2020

Potrivit declaraţiei edilului, proiectul va cuprinde comunele Beceni, Cernătești, Săpoca și Mărăcineni, iar racordarea celor patru localităţi se va face din magistrala ce trece prin oraşul Buzău.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *