Jandarmii buzoieni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării manifestărilor tradiţionale cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Jandarmii montani sunt în dispozitiv şi gata în orice moment să vină în sprijinul cetăţenilor.

Astfel, în perioada 24 – 31 decembrie a.c, pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală, jandarmii vor acţiona independent sau în sistem integrat şi vor fi prezenţi la evenimentele publice care se vor desfăşura în perioada următoare în judeţul Buzău.

Pe lângă măsurile de ordine publică aplicate astfel încât cetățenii să petreacă timpul liber în siguranță, reprezentanții Jandarmeriei vor organiza acțiuni de prevenire și vor împărți pliante cu date de contact pentru semnalarea oricăror situații ce pot afecta siguranța cetățenilor. Acțiunile de informare vor viza prevenirea faptelor antisociale pe timpul manifestărilor publice, a infracțiunilor săvârșite cu violență și a infracțiunilor contra patrimoniului.

Jandarmii montani îşi vor intensifica acţiunile pe traseele turistice si în zonele unde este posibil să se producă evenimente, fiind pregătiţi să contribuie la asigurarea climatului de normalitate civică la trecerea dintre ani şi să intervină pentru sprijinirea celor aflaţi în dificultate în zona montană a judeţului.

În cadrul acțiunilor desfășurate de către efectivele I.J.J. Buzău în ultimele 24 au fost constatate două infracțiuni în sistem integrat cu I.P.J Buzău, respectiv o infracțiune în activități independente, fiind întocmite actele de sesizare pentru o persoana care efectua fără drept operațiuni cu articole pirotehnice, fiind confiscate 1680 de astfel de obiecte.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău vă urează Sărbători Fericite!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *