Ion Viorel, este acuzat de înșelăciune, după ce a luat cu împrumut, aproximativ 11.000 de lire sterline și nu le-a mai înapoiat.

Doamna păgubită, ne-a relatat întreaga poveste, vezi AUDIO mai jos:

Povestea a început în anul 2011, atunci când păgubitei i-a fost solicitată suma de 7.000 de lire sterline cu împrutut, sumă ce a fost virată pe numele lui Ion Viorel.

Tot în 2011, una dintre surorile păgubitei, i-a plasat lui Ion Viorel 3.000 de lire sterline, la această sumă neavând documente și o mie de lire, plasată lui Ion Viorel, de păgubită.

Ion Viorel, a solicitat suma de 1000 de lire, pentru a organiza o cupă ,,Cupa Artiștilor Galactic”, cu promisiunea că îi va înapoia banii, când Primăria Buzău îi va vira subvenția.

Ani la rând, familia lui „Vioară” i-a promis banii, însă păgubita a fost dusă de nas, de pe o lună pe alta.

Din înregistrările AUDIO, reiese că Ion Viorel și soția sa (Liliana), îi datorează păgubitei, suma de 11.000 de lire.

După 9 ani, păgubita nu a primit niciun leu, ba chiar, Ion Viorel, i-a spus că nu îi va mai da nimic.

,,Sunt dator în fața lui Dumnezeu! Dacă mai vreau eu, îți dau banii! Nu îți mai dau niciun leu!”

Prima înregistrare AUDIO:

A doua înregistrare AUDIO:

Dovezile tranzacției, FOTO mai jos:

Recent, Ion Viorel a apărut la volanul unui un autoturism, marca Range Rover, ce poate valora aproximativ 60.000 de euro.

Ei bine, a venit timpul să dăm cărțile pe față. Ion Viorel, fost jucător de fotbal, acesta s-a remarcat prin driblingul său în mare viteză. Tot în mare viteză a driblat și prin următoarele partide, în ordinea numerelor de pe tricou: PD – PSD – PER – PSRO – PMP – ALDE.

Ion Ghe. Liliana, soția lui Ion Viorel, deține 50 % din acțiunile SOLGRES SRL(potrivit termene.ro), firmă ce deține terenul din spatele Stadionului Gloria.

Sursă: termene.ro
Sursă: termene.ro

În 20 Decembrie 2007, Primăria Municipiului Buzău, prin primarul Constantin Boșcodeală, semna un contract de asociere în participațiune cu firma SOLGRES SRL, pe o durată de 49 de ani.

La acel moment, Ion Viorel, era consilier local municipal, cel din legislatura 2004-2008, când a reprezentat Partidul Democrat, cea ce ar fi putut influența contractul de partipațiune. Ion Viorel ar putea fi beneficiar direct al acestei firme?!

Contractul de asociere în participațiune mai jos:

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *