Invitație la dialog și consultări către candidații la Primăria Râmnicu Sărat

Atunci când mi-am depus candidatura pentru Primăria Râmnicu Sărat, obiectivul meu a fost și rămâne acela de vă propune o altfel de abordare a rolului Primarului în comunitate. Acesta este și motivul pentru care v-am propus Contractul de angajare politică pentru că un Primar, indiferent cine ar fi, câte mandate are sau nu la activ sau din ce partid provine, este angajatul cetățenilor. Aceasta este o realitate și un fapt legal, nicidecum o posibilitate sau o opțiune populistă. De aceea, în deplin acord cu principiile și valorile de onestitate, dialog și transparență, fac pe această cale o invitație la dialog și consultări cu ceilalți candidați la Primăria Râmnicu Sărat.

De ce? Din simplul motiv că o astfel de formă de prezentare și de responsabilizare directă și fățișă a candidaților în fața dumneavoastră este una cât se poate de firească și de bun-simț la adresa cetățenilor cărora li se cere încrederea prin vot.

Problemele și nevoile comunității ne aparțin și ne privesc pe noi toți și este cât se poate de firesc ca, pentru aceasta, fiecare dintre candidați să lase deoparte luptele politice de putere și electorale, interesele personale și de grup și să își expună în mod asumat și argumentat punctul de vedere și abordarea față de următoarele:

⦁          situația Spitalului Municipal Râmnicu Sărat

⦁          situația pregătirii și desfășurării noului an școlar

⦁          situația privitoare la nivelul economic al Municipiului nostru

⦁          situația infrastructurii

⦁          situația locurilor de muncă din Râmnicu Sărat

⦁          sistemul de management al Primăriei

⦁          situația categoriilor defavorizate din Municipiu și a asistenței sociale

⦁          situația râmnicenilor din Diaspora

Lista rămâne deschisă pentru orice propunere venită din partea dumneavoastră sau a candidaților la Primărie.

De aceea, îi invit pe doamna Marina Grama, doamna Violeta Pal și domnul Sorin Cîrjan, domnul Viorel Holban, domnul Valentin Rusu, domnul Cristinel Hoțescu să-și anunțe în mod public opțiunea pentru această invitație și să-și comunice opțiunea, până miercuri, 26 august a.c., ora 12.00.

Și chiar dacă această invitație poate reprezenta o viziune puțin mai atipică în contextul în care a devenit atât de obișnuită forma de campanie în care promisiunile iluzorii, neadevărurile sau interpretările sunt formele de manifestare ale multora, personal, consider că a venit momentul în care adevărul și curajul de ne prezenta așa cum suntem să fie singura opțiune de luat în calcul pentru dumneavoastră la momentul votului.

Indiferent de răspunsul doamnelor și domnilor candidați, eu voi continua să prezint și să mă prezint în fața dumneavoastră cu argumentul adevărului. Indiferent cum va fi acesta interpretat sau răstălmăcit. Aceasta este angajamentul meu și obligația mea în fața dumneavoastră, stimați râmniceni.

Vă multumesc!

Cu stimă,

Raul Ioan Florescu

candidat la Primăria Râmnicu Sărat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *