În cursul zilei de ieri, 15 decembrie a.c., pompierii buzoieni au acționat pentru gestionarea a 21 situații de urgență, cea mai mare pondere fiind reprezentată de solicitările pentru intervenția echipajelor S.M.U.R.D., în număr de 15.

În afara acestor situații, salvatorii au acționat pentru stingerea a 2 de incendii, precum și alte misiuni, cum ar fi degajări de persoane – 1, și alte tipuri de intervenții destinate protecției comunităților.

Intervenții deosebite:

Ora: 12:57 – pompieri din cadrul Deteșamentului de Pompieri Buzău au intervenit în parcul Marghiloman, municipiul Buzău, pentru degajarea unei persoane de sex masculin aflată pe suprafața apei, al cărei deces a fost constatat ulterior de către personalul competent.

Ora: 23:53 – pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Sărat au intervenit pe raza localitații Oreavu, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru localizarea și stingerea unui incendiu la o locuință. La sosirea pompierilor la fața locului s-a constatat că incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință (apox. 100mp). Pe timpul intervenției aceștia au acționat în vederea salvării unei persoane de sex feminin în vârstă de 89 de ani, aflată în interiorul locuinței la momentul izbucnirii incendiului. Cu toate eforturile depuse de aceștia, din păcate la momentul identificării victimei în interiorul locuinței, aceasta era decedată. Ca și cauză probabilă de incendiu, aceștia au stabilit că incendiul a fost provocat de jarul căzut din sistemul de încălzire.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *