Interlopii protejați de mai marii IPJ Buzău?! Băi Robocop, ai ajuns să fii la mâna interlopilor?!

UPDATE 6: Domnul comandant a ajuns și el la sediul poliției.

UPDATE 5: Mai multe persoane din clan au fost reținute. Iar mai mulți martori sunt la secția de poliție.

Nu cred că v-ați dori să vă aflați în pielea cetățeanului, atacat cu sabii și răngi de aproximativ 17 membri ai unui clan mafiot din Buzău.

La Buzău, chiar mori cu dreptatea de gât!

„Au sărit 17 rromi pe un român. Cristi P. îl cheamă pe român, agresorii sunt din clanul Durac. S-au luat din pricina unui conflict interetnic. Rromii au avut și o sabie. Au încercat să lovească cu ea. Din fericire, Cristi a reușit să fugă în curte, s-a ales doar cu câteva zgârieturi. S-a sunat la 112, a a venit Poliția. Doar patru polițiști, fără Jandarmerie, nu înțeleg de ce. Rromii au continuat să amenințe cu polițiștii de față. Acum, ca să nu se întâmple ceva, au ieșit din case și românii. Vecini, oameni din cartier. Cu topoare, cu ce au găsit și ei prin curte”, ne-a relatat un cetățean din cartier.

În jurul orei 21:00, pe strada Profesorilor, un grup de aproximativ 17 persoane de etnie romă, au năvălit peste o persoană în propria locuință pentru a-l omorî.

La apelul cetățenilor din cartier, IPJ Buzău, a fost în stare să trimită doar două echipaje de polițiști, iar amenințările au continuat și după ce polițiștii au ajuns la fața locului.

Localnicii sunt nemulțumici din pricina subțirimii forțelor de ordine. Doi polițisti veniți cu o mașină plus un polițist și un jandarm cu a doua mașină.

Sabia a fost aruncată în curtea unui vecin, dar între timp, romii au recuperat sabia și s-au făcut nevăzuți. În timp ce poliția doarmea.

Încă odată reprezentanții IPJ Buzău, ne arată pe față că legea o fac mafioții și clanurile interlope din municipiul Buzău.

În cartier se anunță un mare duel, interetnic, așa că, reprezentanții poliției, poate se vor sinchisi să trimită și jandarmii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *