Încurcate sunt căile Domnului, iar unele dintre ele rătăcesc prin politică.

În ciuda interdicțiilor impuse de Sfantul Sinod al BOR, mai multe fețe bisericești și-au anunțat candidaturile la primării sau la consiliile locale.

Una dintre cele mai suprinzătoare este cea a preotului Viorel Holban la Primăria Râmnicu Sărat. Susținut de PNL, Viorel Holban, dorește să ajungă din nou la Primăria Râmnicu Sărat.

Fostul primar, a devenit celebru în 2008, după ce posturile de televiziune naționale au prezentat materiale cu primarul Viorel Holban, în care acesta manifesta un comportament indecent!

Recent, au apărut în spațiul public, documente ce ne prezintă mai multe executări silite, somații de plată și patru apartamente puse la vânzare, ce îl vizează pe Viorel Holban.

De altfel din declarația de avere din 2016 rezultă datorii de 1.200.000 de euro fără a avea venituri sustenabile sau proprietăți.

Smerenia și sinceritatea nu mai sunt virtuțile acestui preot pentru care în urmă cu câțiva ani am fi băgat mâna în foc!

Preoții și politica.

Aveți, cu siguranță, în minte exemple de preoți (de orice confesiune) care le-au spus enoriașilor pentru cine să voteze. Uneori și fără să fie întrebați. Ați citit în presă astfel de știri. Desigur, nu aceasta este misiunea preotului. Pentru o mână de „cărămizi” (sau de „arginți”) promise de un partid sau candidat pentru construirea/renovarea „bisericii din sat” unii confrați preoți au pus în pericol „Cărămizile” menite să ajute la edificarea binelui comun și a statului de drept.

Legăturile strânse dintre IPS. Ciprian, Marcel Ciolacu și Toma, ne pun mari semne de întrebare. Între Constanti Toma și IPS. Ciprian, există o realație strânsă de prietenie, cât și de afaceri. Recent, firma patronată prin interpuși de IPS. Ciprian, a câștigat mai multe licitații în municipiul Buzău, pentru mai multe lucrări de reabilitare, sub numele de TROIA Construct.

Acest articol reprezintă o opinie!

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *