În urmă cu puțin timp, o mamă divorțată, cu doi copii, a transmis un mesaj de disperare. Femeia locuiește, în cartierul Poștă, în zona recent carantinată, la blocul C2 de pe str. Dimitrie Filipescu. Din cauza măsurilor impuse de autorități, doamna nu a putut ajunge la muncă, iar în momentul de față nu are nici hrană pentru copii. Puținii bani care i-au rămas din alocațiile celor mici, sunt pe card, iar în zonă nu este nici un bancomat.

„Nu am prevăzut ieri că se va ajunge la blocarea ieșirii din cartier. Carantina ne-a prins fără mâncare în casă. Dar și fără bani cash. Am ceva bani, dar pe card, alocațiile copiilor, iar în cartier nu-i niciun bancomat. Am două fete și ne e foame tuturor. Am vrut să ies din cartier către un bancomat dar nu m-au lăsat. Nu știu ce să fac, v-am scris dvs., poate e cineva care să mă poată ajuta. Fie cu niște bani împrumut, fie cu ceva alimente, până voi putea scoate eu bani de pe card”, a comunicat dna, prin intermediul reporterului buzoienii.ro

Strigătul femeii a fost auzit. Oamenii cu inimă mare au început să apară

Și de această dată, oamenii au dovedit că sunt solidari cu cei aflați la greu și donațiile au început să apară. Mai multe persoane au venit să întindă o mână de ajutor.

„Pur și simplu mi s-a făcut milă. Și eu am copii și mi se pare foarte greu să nu ai ce le pune în farfurie”, a spus un domn, care a donat mai multe alimente pentru această cauză.

Dacă vreți să o ajutați, doamna Anișoara Dumitrache locuiește pe str. Dimitrie Filipescu, blocul C2, etajul 4, apartament 76.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *