Un tânăr militar, de numai 23 de ani, are nevoie de ajutorul nostru. Colegii s-au solidarizat pe rețelele de socializare și încearcă să-l ajute, pentru a trece mai ușor peste cumplita boală.

Printr-o postare pe Facebook, oamenii sunt rugați să contribuie la salvarea vieții fruntașului Ciprian Tudorancea, încadrat la unitatea militară B 3 Geniu, de la Mărăcineni. În prezent, acesta este internat la Institutul Oncologic Fundeni, unde îi este administrat tratament cu citostatice. Din nefericire, costurile sunt foarte mari, iar familia are nevoie de ajutor.

Mai jos este postarea care cuprinde toate informațiile:

” SOS Ciprian Constantin!
Dragi camarazi, un tânăr militar suferă pe un pat de spital…
Fruntaș Tudorancea Ciprian Constantin încadrat la B 3 Geniu Buzău, are nevoie de sprijinul nostru al camarazilor ! Ciprian Constantin a fost diagnosticat cu tumoră malignă fosele nazale și tumoră malignă rinofaringe.
Din data de 29.01.2020, camaradul nostru este internat la Institutul Oncologic Fundeni pentru un al doilea set de citostatice. Primul set de citostatice a costat 7000 de lei.
Putem să contribuim la continuarea tratamentului cu citostatice al acestei crunte boli si salvării vieții tânărului nostru camarad.
Donațile se pot face în contul beneficiarului, cu urmatoarele caracteristici:
Nume client: Tudorancea Ciprian Constantin.
Numar cont: RO14BTRL01001201492888XX
Orice sumă cât de mică, donată de camarazi, poate hotărâ în acest moment viața camaradului nostru, aflat în grea suferință.
Pentru informații suplimentare: Plt.adj. Eduard Stan star 4344-155, mobil 0744 263 134
#ÎmpreunăsustinemCiprian

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *