Primarul comunei Beceni, Laurențiu Constantin, a inițiat campania ,,Împreună dăruim ajutor”. Campania are ca rol solidaritatea față de persoanele vârstinice și singure, cât și pentru familiile defavorizate, de pe raza comunei Beceni.

În contextul actual, în care întreaga lume se confruntă cu virusul care creează probleme serioase, atât de sănătate cât și economice, trebuie să conștientizăm cât de important este să ne protejăm și să respectăm regulile impuse, însă, în același timp este datoria noastră umană de a ne ajuta aproapele care are nevoie de noi.
Oamenii în vârstă și singuri sunt cei mai vulnerabili, iar împreună le putem oferi sprijin să se izoleze!

Am hotărât ca împreună cu dumneavostră să lansăm o campanie prin care să DĂRUIM AJUTOR persoanelor vârstnice și singure, cât și familiilor defavorizate.
Prin donațiile noastre vom contribui la asigurarea strictului și stocului necesar de: alimente, medicamente, produse igienico-sanitare, măști, mănuși și alte necesități neprevăzute pe perioada acestei pandemii.
Personal îmi voi dona salariul pe o perioadă de două luni, susținând astfel acest demers de solidaritate, respect și responsabilitate față de persoanele în vârstă și cei care au nevoie de noi.

La primul apel pe care l-am facut am primit un raspuns pozitiv din partea mai multor societăți comerciale care ne vor ajuta cu diferite produse și ne vor sprijinii necondiționat pentru a ne atinge scopul de a dărui:
BLUE SKYY PLASTIC, SS AUTOMOBILE, PANIPAT, VITAE PHARM, TRANSPORT ELCOM SRL, COMPLEX GARDEN EVENTS (care ne va pune la dispoziție și 10 camere de cazare gratuit pentru personalul “din linia întâi” – cadre medicale, personal MAI, personal MAPN, și Voluntari).

Lista este deschisă și pentru alte Societăți Comerciale,Institutii sau alte persoane dornice să coopereze și să dăruiască. Am să le fac publice de fiecare dată când se vor alătura acestei campanii.

Îmi doresc să ne anunțăm ( în mediul online sau telefonic) cât mai mulți tineri voluntari! Vom avea nevoie la distribuirea produselor, dar și de a ne deplasa pentru a efectua plata facturilor acestora la utilități.
Voluntariilor care doresc să se alăture campaniei “ ÎMPREUNĂ DĂRUIM AJUTOR” le vom asigura echipament corespunzător pentru a nu fi expuși riscurilor! Vom respecta instrucțiunile oferite de autorități și regulile de igienă!

Donațiile pe care le strângem începând de astăzi vor fi direcționate către sprijinirea persoanelor în vârstă și a familiilor defavorizate! Este nevoie să nu le lipsească cele trebuincioase vieții în această perioadă grea.

Vă îndemn la solidaritate!
Dumnezeu să ne ajute!

Vă stau la dispoziție la numărul de telefon: 0769 030 804.

Laurențiu Dumitru, primarul comunei Beceni.
RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *