Update: Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU, Adriana Bunilă, fetița este în comă de gradul 3, intubată. Tatăl său prezintă politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral și facial, contuzie piramidă nazală, traumatism toraco-abdominal, traumatism membru inferior și superior, intubat. Mama copilei a fost diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier cu TCC, TCF, traumatism toracic, traumatism abdominal, traumatism membru superior și membru inferior. Șoferul în vârstă de 44 ani a fost diagnosticat cu multiple traumatisme – TCF, toracic, abdominal, lombar, de bazin, de antebraț.
Fetița prezintă leziuni cerebrale și va fi transferată la București.

Impact frontal pe E85 în jud. Buzău între Spătaru și Costești.

S-au tamponat frontal un Mercedes de Buzău (vezi foto mai sus) și un BMW de Bacău (vezi foto mai jos).

La spital au fost transportate patru persoane. Trei din Mercedes (mamă, șoferiță – 26 de ani + tată 28 de ani + fetiță de doi ani) plus șoferul din BMW (bucureștean, 43 de ani). La volanul Mercedesului s-a aflat șoferița () de loc din Gherăseni), potrivit buzoienii.ro.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *