Mai multe filmulețe au devenit virale în mediul online, în care mai mulţi locuitori din Hunedoara s-au manifestat violent la adresa forţelor de ordine. Evenimentele au avut loc sâmbătă, în timpul unui raid efectuat de poliţişti. Două maşini de poliţie au fost lovite cu pietre, iar pe imaginile distribuite pe reţelele de socializare se observă cum poliţiştilor li se adresează cuvinte jignitoare. De asemenea, un bărbat loveşte cu cotul în geamul unei maşini de poliţie care are oglinda laterală distrusă. Pentru a linişti spiritele încinse, poliţiştii au tras un foc de avertisment în plan vertical.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, nouă persoane au fost conduse la audieri. Patru bărbați au fost reținuți și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj, distrugere si tulburarea ordinii și liniștii publice.

Totodată, pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare, polițiștii au dat trei amenzi de 9.000 de lei și vor aplica sancțiuni tuturor celor care nu și-au justificat prezența la locul incidentului, conform Digi24.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *